Бях в ашрама на Садгуру Джаги Васудев,  но моята връзка

...
Бях в ашрама на Садгуру Джаги Васудев,  но моята връзка
Коментари Харесай

Жената на Владо Живков и Мая Илиева в ашрама на Садгуру

„ Бях в ашрама на Садгуру Джаги Васудев,  само че моята връзка е по-скоро със Сандип Кумар,  който е доближен до гуруто.  Той живее по препоръките на Садгуру  и преподава по света и у нас. " Това показа дамата на починалия Владо Живков Валентина Станчева. Самата тя се занимава с йога от  дълги години, има и възпитаници.

Садгуру Джаги Васудев  бе на посещаване у нас и се срещна с вицепремиера по климатичните политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов . Правителството се включи в интернационалната акция за повишение на осведомеността и смяна на отношението към запазване на почвите на планетата. Индийският лидер е основател на придвижването „ Спасете почвата “ и дружно със Сандов прикани за запазване на почвите на планетата.

Оказа се, че почитател на гуруто е и Мая Илиева, дамата на починалия Жоро Илиев. От годините тя също се занимава с йога и духовни учения, като също е била в ашрама на Садгуру Васудев,  дружно с починалия Роро и Наталия Симеонова, на която е кума. Самата Мая е взела участие и благотворителните акции на Садгуру, като е предоставила суми за фондациите му, подкрепени от над 16 милиона доброволци по света. Зад самодейностите му стоят доста известни холивудски персони, сред които Мелания Тръмп, Анджелина Джоли, Тони Робинсън, артисти и спортисти, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР